Tero Tuominen Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy:n lakimieheksi

KALT Ylläpito (kalt a kalt.fi), 1.8.2017

VT Tero Tuominen on aloittanut 31.7.2017 Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy:n lakimiehenä. 

Ennen siirtymistään Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy:n palvelukseen Tuominen työskenteli työmarkkina-asiantuntijana Teknologiateollisuus ry:ssä yli seitsemän vuoden ajan. Tuominen on työskennellyt lakimiestehtävissä tätä aiemmin sekä julkisella että yksityisellä puolella. 

Tuominen tulee hoitamaan Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy:n asiakkaiden oikeudellisia toimeksiantoja, kuten oikeudenkäyntejä yleisissä tuomioistuimissa. Tuominen on erikoistunut erityisesti työoikeudellisiin kysymyksiin, jotka liittyvät esimerkiksi työsuhteen päättämistilanteisiin, yhteistoimintaneuvotteluihin ja palkkasaataviin.

Tero Tuomisen yhteystiedot löytyvät seuraavasta linkistä: YhteystiedotTakaisin