KALT Oy ja Suomen Autokoululiitto ry solmivat yhteistyösopimuksen

KALT Ylläpito (kalt a kalt.fi), 4.4.2017

Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy (KALT Oy) ja Suomen Autokoululiitto ry ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimuksen perusteella KALT Oy tarjoaa Suomen Autokoululiitto ry:n jäsenille lainopillisia palveluita vahvalla asiantuntemuksella ja yhteistyösopimushintaan.

KALT Oy on erikoistunut erityisesti auto- ja kuljetusalalla toimivien yritysten ja yrittäjien oikeudellisten asioiden hoitamiseen. Toimiston yleisimmät toimeksiannot liittyvät oikeudenkäynteihin riita- ja rikosasioissa sekä työsuhde-, sopimus- ja vahingonkorvausasioihin. Toimiston lakimiehet avustavat myös esimerkiksi yrittäjiä heidän omissa henkilökohtaisissa lakiasioissaan. 

Suomen Autokoululiitto ry on autokouluyrittäjien valtakunnallinen toimialajärjestö, jonka päätehtävät ovat liikenneturvallisuuden edistäminen sekä edellytysten luominen vastuullisten, sosiaalisten ja ympäristöystävällisten kuljettajien kouluttamiseksi. Suomen Autokoululiitto ry:n internetsivut löytyvät osoitteesta: www.autokoululiitto.fi .

Suomen Autokoululiitto ry:n jäsenet tavoittavat KALT Oy:n lakimiehet Yhteystiedot-sivuston kautta.

Sakl

Takaisin