Mikko Hanni Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy:n lakimieheksi

KALT Ylläpito (kalt a kalt.fi), 2.1.2017

Mikko Hanni on aloittanut 2.1.2017 Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy:n lakimiehenä. 

Ennen siirtymistään Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy:n palvelukseen Hanni työskenteli asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy:n lakimiehenä kaksi vuotta, joista vuoden Finnair-konsernin HR-lakimiehenä. Vuosina 2012 - 2015 Hanni toimi Autoliikenteen Työnantajaliitto ry:n asiantuntijana.

Hanni tulee hoitamaan Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy:n asiakkaiden oikeudellisia toimeksiantoja, kuten oikeudenkäyntejä yleisissä tuomioistuimissa. Hanni on erikoistunut erityisesti työoikeudellisiin kysymyksiin, jotka liittyvät esimerkiksi työsuhteen päättämistilanteisiin, yhteistoimintaneuvotteluihin ja palkkasaataviin.

Mikko Hannin yhteystiedot löytyvät seuraavasta linkistä: YhteystiedotTakaisin